Vælg blandt landets bedste campingpladser

Vælg blandt landets bedste campingpladser

Der er bare noget pæredansk ved at tage på campingferie herhjemme i landet.

Det bliver en hel livsstil at leve campinglivet i campinghabbit med campingvogn og alle de andre ting, der indledes med ordet “camping”.

Flere danskere gør det til en hobby at campere, om det så er i udlandet eller i Danmark, men rigtig mange af os foretrækker at gøre det herhjemme, om de så vælger campingpladser på Sjælland, campingpladser på Fyn eller ligefrem vælger Campingpladser i Vestjylland, hvor der også er mange tyskere, hollændere og andre, der valfarter til hvert år.

Man kan kalde det stædighed, når man står i storm og blæst og forsøger at sætte et fortelt op, men sådan er de danske somre så lunefulde, og nogle campere jo endda hele året rundt.

Men man kommer bare hinanden an på en anden måde, end man gør det herhjemme, hvor man her på camping er mere ude og se seværdigheder i vores lille andedam, end dem man er vant til at se derhjemme.

Før i tiden var det også virkelig en primitiv livsstil, men på det seneste er der kommet foldbare elementer til, der minder om miniversioner af de møbler og andet, man har derhjemme til dagligt, så man vitterligt kan snakke om, at man tager en lille variant af ens hjem med ud på ferie.

Og det er faktisk alle aldersgrupper, der tager på campingferie.

Det er ikke kun gamle pensionister, der har tiden og overskuddet til at tage på camping.

Desuden behøver det heller ikke være en dyr ferie, for for at campere kræver det ikke nødvendigvis, at man ejer en campingvogn.

Mange campingpladser har små hytter, man kan leje, så man stadig er med på camping på lige fod med de andre campister.

Er man virkelig udendørstypen, så kan man også ofte få lov til at sove i telt på en campingplads.