Store besparelser på varmeregningen med en Mitsubishi varmepumpe

Store besparelser på varmeregningen med en Mitsubishi varmepumpe

Er du træt af dine gamle elpaneler, som for det første er utroligt dyre i drift, for det andet tager en evighed om at varmehuset op? Så kan du med fordel skifte dem ud med en miljøvenlig og besparende luft til luft varmepumpe. Varmepumper er nemlig ikke kun forbeholdt huse med et vandbaseret varme distributionssystem. De moderne luft til luft varmepumper kan sagtens ersatte de ineffektive elovne som den primære varmekilde i dit hus. Og der findes rigtig mange smarte modeller på markedet, som ikke alene varmer hjemmet op, men også filtrerer luften og dermed skaber et sundere indeklima.

Mitsubishi varmepumper – det sikre valg

Er du i markedet efter en driftsikker og stabil luft til luft varmepumpe, bør du vælge en model fra en velanset producent med stor erfaring inden for produktion af varmepumper og ventilations anlæg. Blandt disse producenter finder du Mitsubishi, et brand med mange år på bagen inden for forbruger elektronik.

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er kendetegnet ved deres høje energi effektivitet. Mitsubishis flagskib inden for kategorien luft til luft varmepumper er den super miljøvenlige model Mitsubishi LN Hero, som med sit A+++ energimærke markerer sig i den absolutte spydspids hvad angår udnyttelse af den tilførte energi. Dette gør Mitsubishi LN Hero luft til luft varmepumpen utroligt billig i drift. Den flotte og strømlinede varmepumpe fås i flere farver, så den passer til dit hjems indretning, og er samtidig næsten lydløs.

Mitsubishi LN Hero har et SCOP på 5,2 – dette vil sige, at for hver kW, luft til luft varmepumpen leverer, får du 5,2 gange så megen varme som du ville få med en traditionel elradiator. Du kan læse mere om Mitsubishi LN Hero og andre luft til luft varmepumper fra Mitsubishi på billigventilation.dk – og måske finde din nye Mitsubishi varmepumpe i den online shop.