Opstaldning med mulighed for undervisning i Haderslev

Opstaldning med mulighed for undervisning i Haderslev

De private ridecentre vinder mere og mere frem, og mange af dem kan måle sig med de faciliteter, du finder på en rideskole. Et af de steder, der rigtig blomstrer, er Team Møllen Ridecenter i Haderslev. De har formået at stable et yderst professionelt ridecenter på benene, der har alt, hvad du som rytter går og drømmer om. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at lede efter en rideskole i Haderslev, men du kan med fordel vælge sådan et privat foretagende.

Privat drevet ridecenter eller offentlig rideskole

En af fordelene ved at vælge et ridecenter, der er privat eget frem for en offentlig rideskole i Haderslev, er, at du kommer til et meget mere harmonisk sted, end de fleste rideskoler. Det skyldes, at der på et privat ridecenter kun er én person eller familie, der driver det, hvorimod en rideskole skal have en vis mængde repræsentanter i en bestyrelse. Dette kan som du højst sandsynligt har oplevet, ofte føre til interne problemer, da alle gerne vil blive hørt og have sin vilje.

Team Møllen Ridecenter

På Team Møllen Ridecenter er der både en stald til opstaldere samt en salgssalg, hvor de uddanner deres egne heste, som sælges, når de er nået et vist niveau i deres uddannelse. Der er derfor tale om et meget seriøst foretagende, hvor hele familien deltager i driften af ridecenteret, og hvor nogle af deres heste er nået Grand Prix niveau.

Du kan både få opstaldet din hest, få den i træning eller modtage undervisning. Exam. berider, Jørgen Christensen, underviser både i spring og dressur. Det er ikke et krav, at dus elv er nået et vist punkt inden for ridesporten. Hos Team Møllen er der både plads til dig, der virkelig skal have intens træning op til nogle vigtige stævner, men også til dig, der kun er i gang med at lære grundridningen. Team Møllen Ridecenter er derfor en rigtig god, privat rideskole i Haderslev, hvor du professionalisme og hensynet til hestene er top.