Nyd et hyggeligt måltid på Ribes bedste danske restaurant

Nyd et hyggeligt måltid på Ribes bedste danske restaurant

Leder du efter en hyggelig og stemningsfuld restaurant i Ribe, hvor hele familien kan nyde et lækkert måltid? Så bør du tjekke Backhaus.

Hvad står der på menuen hos Restaurant Backhaus?

Når du besøger restauranten i Backhaus, kan du være helt sikker på at finde retter som passer til både store og små ganer – og til et hvert smagsløg. Backhaus er nemlig kendte for restaurantens utroligt lækre og velsmagende danske mad. Hos Backhaus kan du således vælge imellem en sand mangfoldighed af kendte og elskede retter fra det traditionelle danske køkken, som vi kender det fra kroer og gæstgiverier – og måske endda hjemme fra vores egne bedsteforældre.

Uanset om du er frokost gæst, eller om du har booket bord til et udsøgt aften måltid hos Backhaus, kan du være sikker på en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Backhaus kan nemlig tilbyde de lækreste klassikere fra såvel det velkendte danske smørrebrøds kort som fra det kendte og elskede aften kort, hvorpå du finder såvel mørbrad bøffer som stegt rødspætte filet og wiener schnitzel. Og så bidrager det kun til oplevelsen, at de velsmagende retter serveres af engageret serverings personale i smukke, historiske omgivelser, som føjer autenticitet, stemning og atmosfære til din restaurant oplevelse.

Mad ud af huset fra Backhaus

Hvis du har mere lyst til at nyde de lækre retter fra køkkenet hos Backhaus, har du også mulighed for at bestille mad ud af huset. Som alle andre moderne restauranter tilbyder Backhaus også retterne fra menu kortet – både aften og frokost kortet – som take away. Med mad ud af huset fra Backhaus kan du holde en hyggelig restaurant aften hjemme i privaten, eller du kan bestille mad til den store fest eller sammenkomst derhjemme eller på jobbet.

Læs mere, og se de appetitvækkende menu kort, på http://backhaus-ribe.dk/