Leder du efter en advokat til boligkøb?

Leder du efter en advokat til boligkøb?

En bolighandel kan tit og ofte være en stor mundfuld. Derfor står vi, som din boligadvokat, klar til at tage os af hele den juridiske proces for dig. Vi klarer alt det praktiske, alle detaljer og al korrespondance, så du får den komplette sikring af dine interesser.

 

Hvorfor skal jeg have en boligadvokat?

En bolighandel er for langt de fleste en af de absolut største økonomiske beslutninger i hele livet.

Derfor er det dumt at løbe en unødvendig risiko for, at alting ikke er i orden.

De fleste får det mest af deres vejledning fra ejendomsmægleren, der da også kan komme med en del gode råd og anbefalinger. I sidste ende bør man dog være opmærksom på, at mægleren kun er sælgers repræsentant. Deres fokus er derfor på at sikre så gode vilkår som muligt for sælger og få salg gennemført.

Derfor er det også en god idé, at du sørger for, at du er stærkt fagligt repræsenteret, og det er her, din boligadvokat kommer ind i billedet som boligadvokat.

Som din boligadvokat har han eller hun kun fokus på dine interesser og dermed at sikre, at du er optimalt stillet, og at alt information om boligen er kommet frem.

Det betyder, at han eller hun går grundigt gennem købsaftalen, og finder vi detaljer, som ikke lever op til de forventninger, du bør have, sørger advokaten for, det bliver justeret.

Advokaten går dog også gennem alle øvrige dokumenter med relevans for boligen. Det er alt lige fra tilstandsrapport og ejerskifteforsikring til BBR-meddelelse, el-rapport og meget andet.

Hvis der er informationer, vi savner helt eller delvist, sørger vi naturligvis for, at de bliver indhentet. Det er netop i denne proces, vi oftest gør den største forskel, da det typisk er her, at fejl og problemer kan dukke op. Ofte kan de dog løses i dialog med sælger, så det ikke er noget, der behøver føre til, at salget helt annulleres – men med det fuldstændige advokatforbehold i købsaftalen vil det faktisk være muligt at trække sig helt fra handlen.

Læs mere på https://eboligadvokat.dk/