Lad din lokale maler i Randers friske din bolig op

27 december 2020
Astrid Pedersen

Er du ked af dine matte og falmede vægge, dine skrammede døre, vindueskarme og paneler, eller loftet som er gulnet hvor det før var strålende hvidt? Så bør du sætte tid af til en omgang indvendig maling af din bolig. Og hvis du ønsker arbejdet gjort ordentligt med et lækkert resultat bør du vælge at overlade det til en professionel maler.

Hvorfor ikke bare male vægge selv?

Måske tænker du at det ikke kan være så svært selv at male boligen indvendig. Det er vel blot et spørgsmål om at købe en rulle, en pensel og et par spande maling og så starte fra en ende af. Men her tager du fejl.

Et stykke solidt udført malerarbejde kræver megen forberedelse, og er desuden ikke nogen gratis omgang. Foruden maling, pensler og ruller skal du ud og købe primer, træmaling til paneler og døre, og hvidt til loftet.

Du skal have fat på større mængder sandpapir, maler tape, og selvfølgelig afdækningsmaterialer – pap til gulvet og plast til møblerne. Du kommer ikke til at kunne klare dig uden spartel og spartelmasse. Og er du ikke allerede i besiddelse af en trappestige skal du også indkøbe sådan én, hvis du gerne vil kunne nå op til loftet.

Forberedelses arbejdet inkluderer afdækning af samtlige rum, nedtagning af eventuelt gammelt tapet eller væv, lapning af huller og revner i pudset samt slibning, vask og priming af de nøgne vægge. I mange tilfælde er det nødvendigt med opsætning af filt hvis det færdige resultat skal være pænt og ensartet. Og er pudset meget beskadiget kan en fuldspartling være den rigtige løsning.

Få hjælp til indvendig maling hos din lokale maler i Randers

Som det fremgår vil malerarbejde hurtigt gribe om sig. Derfor er det smart at lade et malerfirma forestå arbejdet. I Randers finder du Fruerlunds Malerfirma – læs mere på fruerlunds.dk

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn