Lad din lokale el-installatør klare kablerne

18 maj 2021
Astrid Pedersen

Skal dit hus på Sydsjælland have nye el installationer? Så bør du finde dit en dygtig el-installatør i Næstved som kan klare ærterne på professionel vis.

Hvem er El Og Teknik ApS?

El og Teknik er navnet på en sammenslutning mellem de velrenommerede elektriker og installatør virksomheder A&O Carstensen, El-Firmaet Lodal og Tappernøje El. I fællesskab står disse virksomheder stærkere idet der er flere ressourcer og kompetencer at trække på i forbindelse med el og installatør arbejde rundt omkring i de sydsjællandske hjem.

El Og Teknik ApS kan varetage flere opgaver samt de større og mere omfattende af slagsen og har samtidig stærke forudsætninger for at udvikle special kompetencer blandt de mange medarbejdere.

Når du vælger at overlade elektriker opgaver i din bolig til El Og Teknik ApS kan du således være helt sikker på at disse bliver løst af en dygtig og kvalificeret autoriseret elektriker eller el-installatør. Og så er du garanteret installationer som på én og samme tid er holdbare, tidssvarende og fremtidssikre.

Uanset om du blot ønsker en modernisering af dine eksisterende elektriske installationer, eller om du har en opgradering af hele husets el, data og alarm system i tankerne, kan en autoriseret elektriker eller el-installatør fra El Og Teknik ApS være dig behjælpelig. El Og Teknik ApS er ikke uden grund Sydsjællands foretrukne elektriker firma.

Hos El Og Teknik ApS får du nemlig altid solid og kompetent service og vejledning uanset om du skal have installeret en ny varmepumpe eller om du blot skal have trukket et kabel til et nyt strøm udtag. Du kan regne med at få en autoriseret elektriker eller el-installatør som er 100% up to date med de nyeste arbejdsmetoder, standarder og regulativer da El Og Teknik ApS sætter en ære i konstant at kvalificere sine medarbejdere gennem løbende efteruddannelse.

Læs mere på eogt.dk.

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn