Køb de gode klassiske film

27 april 2021
Tina Høy

Elsker du danske film? Både gamle og nye, men især klassiskerne?

Der produceres mange fantastiske amerikanske film og andre udenlandske, men der er noget særligt ved at se film af dygtige danske producenter og instruktører med elskede danske skuespillere. Ofte er der en særlig stemning i danske film, om det er de gamle “Baronessen på benzintanken”, Olsen Banden, “Vil du se min smukke navle?” eller “Zappa”. 

Stor samling af danske klassiskere

Man kender mange af klassikerne, der har været sendt på DR gennem tiden, som fx “Barndommens gade”, men hvis du har set samtlige Olsen Banden- og Dirch Passer-film og elsker dem, er det oplagt at undersøge, hvad du endnu ikke har opdaget. Det kan Movie Zoo hjælpe dig med, da de har en meget stor samling klassikere. 

Mange børn og unge elsker de gamle film

Hvis du har børn eller børnebørn bliver du måske overrasket, men mange unge kan godt lide de danske klassiskere, og børn synes også, at Olsen Banden-film er sjove. Det kan komme som en overraskelse, fordi det er lidt en anden verden uden mobiltelefoner, ipads og de taler og klæder sig anderledes, men børn kan åbenbart godt se kvaliteten i de sjove og gennemførte film. 

Så saml børn eller børnebørn omkring dig eller din ven eller kæreste og se de gamle klassikere, både dem, du har set før, og dem, du aldrig har set. Vis din yndlingsfilm til andre eller gense den selv. Movie Zoo har samlet danske film fra tilbage i 1930’erne og op til 00’erne. Du kan søge på bestemte film eller bare se igennem fra A-Å.  

Du kan finde tilbud på fx 10 gamle klassiskere fra 60’erne for 229,95 kr. for en dvd-boks, førpris 499,95 kr. Måske har du aldrig set “Arvingen”, der kan købes for 68,95 kr., eller det er længe siden, du har set den klassiske “Charles tante”, som du kan komme til at eje for 49,95 kr.

 

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn