Hvorfor vælge professionel ejendomsservice?

21 september 2020
Astrid Pedersen

Måske tænker du at din forening ikke har en størrelse som retfærdiggør ejendomsservice. Beboerne kan sagtens selv finde ud af at deles om opgaver så som trappevask, og snedrydning, og med regelmæssige arbejdsweekender kan der blive sat skik på de fælles arealer med jævne mellemrum. Diverse småreparationer på bygningen kan beboere også selv forestå, eventuelt med hjælp fra en håndværker som kan tilkaldes om nødvendigt. Og de enkelte beboere kan selv forestå indvendig og udvendig vask og polering af vinduerne i hver deres lejlighed.

Men her skal du tænke på at du med ejendomsservice ikke blot har nogen til at vaske trapper eller skifte pærer når de springer. Du investerer også i tryghed for beboerne når du laver en aftale med et professionelt ejendomsservice selskab. Hvis der eksempelvis springer et vandrør eller opstår rotte plage ved beboerne præcis hvem de skal kontakte, og skal ikke først finde et nummer på en VVSer, en blikkenslager eller en rottefænger. Med et ejendomsservice firma ved hånden er der blot eet nummer der skal kontaktes.

Der ud over vil du med et ejendomsservice firma kunne skabe langt mere attraktive forhold for dine beboere. Professionelt udført trappevask kan udføres langt nemmere og mere effektivt end hvis en beboer skal ud på trapperne og svinge gulvmoppen. Det samme gælder for vinduespolering. Og i tilfælde af snefald over natten skal de enkelte beboere ikke generes med risikoen for at komme for sent på arbejde fordi der først er et fortov der skal ryddes for sne.

Hvilket ejendomsservice firma i København skal jeg vælge?

Leder du efter et firma, som tilbyder ejendomsservice i København, kan du med fordel vælge Dahlin Ejendomsservice ApS. Dahlin Ejendomsservice ApS har mange års erfaring med ejendomsservice og laver gerne et skræddersyet tilbud til netop din forening. Du kan altid kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS via hjemmesiden dahlin-ejendomsservice.dk

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn