Hvor skal man bruge gulvafslibning i Albertslund?

04 januar 2019
Anders Lundtang Hansen
Hvor skal man bruge gulvafslibning i Albertslund?

Denne artikel er lige så meget til for at udviske fordomme, som den er til for at give gode råd.

Vi skal nemlig snakke om noget så specifikt som, hvornår og hvordan man får lavet gulvafslibning i den specifikke forstad til København, som hedder Albertslund.

Bydelen skød især frem i 1960’erne, hvor det blev et attraktivt for specielt københavnere at bo, da der skød nye, spændende boligprojekter op.

Desværre har skuden vendt – eller opfattelsen har især – hvor det ikke er lige så interessant eller eksklusivt at overveje at bo i Albertslund nu om dage, hvilket nok beror på en del fordomme.

For mange mennesker associerer dette område med betonbyggeri, så hvorfor skulle der for eksempel overhovedet være brug for gulvafslibning i dette område?

Men Albertslund byder på mange andre ting end blot beton, da de har alt fra rekreative områder til stort fælleskabsarealer og endda gamle bindingsværkshuse.

Området, der bliver kaldt Albertslund, var nemlig tidligere en gammel landsby, der nu er en satellitby til København, så man kan faktisk finde alt fra gamle huse til nye bygninger i dette område af landet.

Derfor kan der være behov for alt fra en finere gulvafslibning til den grovere håndtering af en gulvafslibning til en decideret gulvafhøvling, inden man kan give sig i kast med selve gulvafslibningen.

Vi har tidligere i denne artikel linket til et firma, nemlig Gulvkanonen.dk, der kan udføre alle disse opgaver til fulde og endda hjælpe med en efterbehandling af det nedslebne trægulv.

Og så giver de endda råd og vejledning til, hvordan man ellers gør gulvet rent efter gulvafslibningen og generelt vedligeholder gulvet. 

Så selv i Albertslund kan der findes alt fra flere hundrede år gamle gulve, der virkelig trænger til at få en kærlig hånd, så de kan fremstå flotte som i deres storhedstid, til de nyanlagt trægulve, man ønsker at vedligeholde til mange års kommende brug.

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn