Hvad skal du lave i påsken?

15 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er ikke noget som at få nogle velfortjente fridage, som man endda ikke skal søge om, at de bliver heller ikke taget fra nogle, som man har sparet op: Det er bare kalenderen, der siger, at nu skal man have fri.

I gamle dage var der virkelig mange helligdage, som der medførte, at man havde fri, så det kan godt være, man arbejdede sammenlagt mere dengang, men der var også en god portion flere helligdage, hvor man kunne blive hjemme.

Mange af disse er blevet slået sammen med andre, mens nogle igen er blevet droppet helt.

Men påsken er sådan en vigtig højtid i kristendommen, at den kan man ikke bare lige fjerne, selvom det er nogle spøjse dage, som påsken altid forløber over.

I jeres firma markerer I det måske med påskegaver firma, selvom det ikke har så meget med kristendommen at gøre, men det er trods alt en flot gestus af firmaet at give disse gaver.

Påske, påskegaver

Der er nu ikke noget som påsken!

Så er man egentlig parat til at slænge sig på sofaen i nogle dage, for man har ikke den store intention om at tage i kirke.

Men man skal passe på, for det kan være, der er andre i familien, der har planlagt, hvad man skal lave, hvis man ikke selv har fundet på det.

Det kan jo være, der var noget spændende, man gerne ville have været med til, men nu er der udsolgt eller ikke plads, fordi man var for langsom.

Men der er også de praktiske gøremål, som man egentlig gerne vil have klaret i påsken, og så kan man gøre klar til den slags opgaver i tiden op til påsken, så man mentalt har forberedt sig på, at man skal lave noget.

Det er jo rart at slappe af i påsken, men det er også rart at få noget fra hånden.

Flere Nyheder