Hvad er fordelen ved en køjeseng?

09 december 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Uanset om du har to børn, der skal dele rum, eller om du blot er på jagt efter møbler til dit enebarns børneværelset, er du godt hjulpet med en køjeseng.

Med to børn i samme rum er der brug for al den gulvplads det er muligt at fremskaffe. Og her er køjesengen genial idet den er super plads besparende og dermed optimerer plads forbruget i rummet.

Enebarnet vil stadig kunne have glæde af køjesengen når der er overnattende gæster på besøg. Når barnet bliver større kan den nederste køje fjernes og der kan indrettes legeværelse eller skrivebordsplads til lektielæsning i den hyggelige hule. Og så kan den overskydende madras bruges når venner eller veninder skal overnatte.

image

Find en solid og stabil køjeseng til dit barn

Når du er på udkig efter en køjeseng til børneværelset er det vigtigt at du vælger med omhu. Du må endelig ikke give køb på kvaliteten når du køber køjeseng eller højseng. Det er dit barns sikkerhed der står på spil.

Derfor bør du altid udelukkende handle med troværdige forhandlere af møbler og legetøj til børneværelset – og helst en dansk én af slagsen. Du skal sikre dig at forhandleren kun videresælger godkendte produkter som lever op til samtlige kvalitets og sikkerhedsmæssige standarder inden for området. Og det er en god idé at læse professionelle anmeldelser og bedømmelse af den nye køjeseng eller højseng før du bestiller den.

Hos Little Hugs kan du finde et velassorteret udvalg af trygge og sikre køjesenge og højsenge til både de helt små og de lidt større børn. Køjesenge fra Little Hugs er alle testet og godkendt til anvendelse i børneværelset. Du kan derfor trygt købe køjeseng eller højseng til dit barn hos Little Hugs og lade barnet sove deri.

Se udvalget af køjesenge og højsenge i den online shop på hjemmesiden littlehugs.dk

Flere Nyheder