Forkæl dine gæster med mad ud af huset

02 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Skal du holde stor fest eller reception? Så bør du overveje at bestille en catering buffet.

Kan man bestille mad til buffet ud af huset?

Catering er meget andet og mere end blot de traditionelle tre eller fem retters menuer med suppe, steg og is. Nu om stunder er det faktisk muligt at bestille alle de lækre retter, som hører sig til på en buffet, via et catering firma.

Du kan for eksempel med stor fordel tjekke Kokken og Jomfruens store udvalg af buffet ud af huset muligheder. Hos Kokken og Jomfruen kan du for eksempel vælge at bestille en fast tilrettelagt buffet ud af huset. Her skal du blot angive antallet af kuverter – så sørger Kokken og Jomfruen for at sammensætte den perfekte buffet til dig, og levere den på den aftale adresse.

Du kan også vælge selv at sammen sætte din buffet ud fra en bred vifte af forskellige retter. Du kan vælge en klassisk buffet med steg og tilbehør, eller du kan lade din buffet bestå af diverse mundrette småhapser. Sidst nævnte egner sig især til stående buffet, og kan for eksempel indeholde tapas eller antipasti retter, kanapeer og pindemadder, eller lækre mini sandwiches og sliders.

Denne type buffet er især populær til studentergildet, receptionen eller house warmingen hvor der er mange gæster og folk mingler. Og sørger for du for at bestille rigeligt med småretter går ingen sultne fra buffeten!

Bestil din buffet ud af huset hos Kokken og Jomfruen

Som nævnt har det danske catering firma Kokken og Jomfruen masser at byde på inden for mad ud af huset. Du kan med stor fordel vælge Kokken og Jomfruen som leverandør af buffet ud af huset til din næste fest eller reception.

Klik ind og se det store udvalg af delikate buffet retter på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder