Forebyg og bekæmp lus med Eco Kid

Forebyg og bekæmp lus med Eco Kid

Blandt de fleste småbørnsforældres største hverdagsmareridt er luseplagen. Stort set alle børn oplever på et eller andet tidspunkt i løbet af den tidlige barndom, hvor hovedparten af den vågne tid tilbringes i børnehaver eller i vuggestuer, at komme hjem med lus. Og så er der ingen vej uden om. Alt sengetøj, tøj og legetøj skal vaskes, fryses og desinficeres, og samtlige familiemedlemmer skal gås igennem med tættekammen. Ellers kommer man aldrig de små møgdyr til livs.

Økologisk luseshampoo til børn

Det værste er nok apotekets ildelugtende luseshampoo, som skal tage livet af de elendige kræ – og som alle børn hader og afskyr af et godt hjerte. Men her er der til alt held gode nyheder for den lille familie. Det økologiske brand Eco Kid fremstiller nemlig en hårpleje serie, som er særligt rettet imod børn imellem 3 og 12 år – og som på én og samme tid forebygger mod lus og fjerner lus og deres æg fra hår og hovedbund.

Eco Kid er baseret på naturlige og certificeret økologiske ingredienser, og er udviklet til at være særligt skånsom mod børnenes følsomme hovedbund. Alle produkter fra Eco Kid tager hensyn til det faktum, at barnets naturlige fedtproduktion kun er hen ved en sjettedel af voksnes. Derfor virker produkterne ikke udtørrende, og du kan ved brug af Eco Kid minimere risikoen for udslæt og allergiske reaktioner.

Forebyggelse mod lus

Eco Kid har den fantastiske egenskab, at produkter i serien fjerner lus ved en enkelt gangs brug – og samtidig forebygger imod nye luse angreb. Lus bliver ikke resistente over for ingredienserne i Eco Kid, som derfor kan anvendes regelmæssigt både i forbindelse med forebyggelse og behandling. Der ud over er produkter i Eco Kid serien 100% fri for ftalater og andre kunstige tilsætningsstoffer. Du kan læse mere om produkterne i Eco Kid hårpleje serien, og købe de enkelte produkter, på hair4all.dk