Find den rette carport til din bolig

22 november 2020
Astrid Pedersen

En af de helt store fordele ved at bo i eget hus er at kunne parkere sin bil lige foran hoveddøren. Det er de færreste byboere som har denne mulighed. Og samtidig er det dyrt at leje sig ind i en parkerings kælder eller en anden form for garage anlæg hvis man ønsker at bilen skal være beskyttet imod sol, regn, sne og frost.

Vælg den rette carport til din bolig

Som hus ejer har du mulighed for at beskytte din bil mod elementernes rasen ved at opføre en smart og nem carport. En carport adskiller sig fra en garage derved at den sjældent er muret op, men faktisk kan bestå af alt fra et udvidet halvtag til en gennemført bygning, komplet med vognport, sidedør og skure til opbevaring, som oftest opført i træ.

Mange carporte er konstrueret således at du selv kan samle og opføre dem. Men vil du være helt sikker på at din carport er stabil og kan holde i mange år bør du lade en dygtig og kompetent tømrer forestå opførelsen af din carport.

Enkelt eller dobbelt carport – hvad skal jeg vælge?

Mange bolig ejere vælger at lade en dobbelt carport opføre selv om husstanden kune er i besiddelse af én bil. Dette ud fra devisen af den ekstra plads kan bruges til opbevaring – for eksempel af familiens cykler, sports redskaber, brænde, have redskaber og lignende.

Men det er faktisk sjældent nødvendigt at vælge en dobbelt frem for en enkelt carport. Du kan faktisk i stedet med stor fordel vælge en enkelt carport med mulighed for tilbygning af separate skure – en langt mere praktisk og elegant løsning, som frigør mere plads, og gør såvel bil som opbevarede emner lettere at komme til.

Hvis du ønsker at læse mere om fordele og ulemper ved enkelte og dobbelte carporte kan du blive klogere på https://husblog.dk/enkelt-vs-double-carport-hvad-skal-du-vaelge/ 

 

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn