Få et skinnende nyt badekar på 4 timer

11 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Drømmer du om et nyt badekar? Så bør du i stedet overveje at lade det gamle renovere. Det kan nemlig på fire timer komme til at stå som nyt.

Hvordan får jeg et nyt badekar på fire timer?

Det lyder måske for godt til at være sandt – men det er det faktisk ikke. Du kan på blot fire timer få dit gamle, misfarvede badekar til at skinne som var det ganske nyt. Det kræver blot hjælp fra en dygtig badekarsmaler som kan sit kram og er i besiddelse af det rette professionelle håndelag samt ditto udstyr og materialer.

Med hjælp fra en badekarsmaler kan dit badekar atter blive indbydende og lækkert. Og det til en pris som ligger langt under prisen for udskiftning af badekarret.

Hvorledes kan en badekarsmaler hjælpe mig?

En badekarsmaler kan udskifte den slidte emalje i dit badekar. Ved hjælp af en metode, som minder en del om autolakering, kan en badekarsmaler fjerne den gamle emalje og erstatte den med en nye en af slagsen.

Renovering af badekar foregår ved at din badekarsmaler først sliber badekarret indvendig så overfladen på karrets inderside er helt glat og jævn. Dernæst påfører han den nye emalje ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal måske tre til fire tynde lag til førend det ønskede resultat – en glat og ensartet overflade – er opnået.

Herefter skal emaljen have lov at hærde i et døgns tid. Og så kan du faktisk tage dit badekar i brug, ganske som var det helt nyt.

Hvor kan jeg få hjælp til renovering af badekar i København?

Er du bosat i det københavnske kan du altid få et skarpt tilbud på emaljering af badekar hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten har igennem årene hjulpet mange beboere i København og på Frederiksberg med at få deres badekar til at stråle på ny. Læs mere på https://www.emaljespecialisten.dk/nyt-badekar-pa-fire-timer/ 

Flere Nyheder