Få den bedste begravelseshjælp i Assentoft

05 november 2020
Astrid Pedersen

Har du netop mistet en af dine kære, og har du brug for hjælp til at arrangere en smuk begravelse eller bisættelse? Så bør du lade din lokale bedemand hjælpe dig. Og skal begravelsen foregå omkring Assentoft, kan du med fordel vælge Auning Begravelsesforretning.

Hvem er Auning Begravelsesforretning?

Auning Begravelsesforretning er en forening af bedemænd i Assentoft som står parat til at hjælpe dig når du har brug for assistance i forbindelse med begravelse eller bisættelse.

Auning Begravelsesforretning ejes og drives af bedemand Orla Pedersen og bedemands assistent Anita Gammelgaard Pedersen. Foruden deres primære erhverv er både Orla og Anita uddannede kirkesangre og har derfor stort kendskab til de kirkelige handlinger relateret til begravelse og bisættelse.

Hvad kan Auning Begravelsesforretning hjælpe med?

Auning Begravelsesforretning tilbyder hjælp med alt hvad der hidrører fra et dødsfald i området omkring Auning, Glesborg, Ørum Djurs, Tøstrup, Nimtofte, Mørke, Hvilsager, Lime og Assentoft.

Uanset om du selv er i gang med at planlægge fremtiden, eller om du står for at skulle arrangere en begravelse for et familiemedlem, en kæreste eller ægtefælle, eller måske en nær ven, kan Auning Begravelsesforretning hjælpe dig med såvel formalia som med de praktiske opgaver. Auning Begravelsesforretning forestår gerne alt hvad der vedrører papir arbejdet, her under fremskaffelse af nødvendige attester samt udfærdigelse og godkendelse af dødsanmeldelse hos begravelses myndigheden.

Auning Begravelsesforretning varetager naturligvis også håndtering og transport af den afdøde person, lige som Auning Begravelsesforretning gerne fremskaffer, kiste, ligklæder, urne og andre praktiske fornødenheder.

Du behøver ikke at bekymre dig om logistik i forbindelse med afvikling af selve begravelses eller bisættelses arrangementet når du overlade opgaven til Auning Begravelsesforretning. Auning Begravelsesforretning har mange års erfaring med at arrangere og afvikle begravelser og bisættelser, og med at hjælpe pårørende og efterlevende til et smukt og værdigt farvel.

Læs mere om Auning Begravelsesforretning på auning-begravelsesforretning.dk

Flere Nyheder

07. september 2022

Vælg den rette pilleovn