Derfor skal du overveje en træterrasse

08 juni 2020
Cecilie Mortensen

Er det noget bedre end at kunne starte eller slutte dagen på sin terrasse? For mange er det noget, de nyder i fulde drag, og det er der ikke noget at sige til. En terrasse kan give gode muligheder for grillaftener, roséaftener, frokoster og tidligere morgener. Man har nemlig mulighed for at indrette sig med møbler, borde og bænke, så man får ekstra plads udenfor. Spørgsmål er bare, hvilken type terrasse skal man få, hvis ikke man allerede har en? Flere og flere vælger en træterrasse – og det er der god grund til. Lad os prøve at se på hvorfor. 

Gode grunde til at vælge en træterrasse

Først og fremmest så kan en træterrasse være med til at forny boligen. Det kan give et ansigtsløft eller et frisk pust, som din bolig måske har haft brug for. Derudover så er en træterrasse utrolig flot i sig selv – det er også noget, du kan nyde godt af inde fra din bolig – især hvis du er god til at indrette terrassen, så du får din helt egen oase. 

Alt efter hvordan din bolig er bygget, så kan en træterrasse tilpasses din bolig. Den kan f.eks. hæves, så den kommer op i niveau med boligen, så det hænger bedst muligt sammen. Generelt så er der mange muligheder for, at en træterrasse kan bygges på forskellige måder og i forskellige niveauer, hvis det er det, du ønsker. 

Med en træterrasse kan du også beslutte, hvilken farve terrassen skal have. Træet kan få bestemte oliebehandlinger eller kan alternativt også males. Overvej f.eks. hvor meget en sort terrasse ville skille sig ud til et hvidt hus. 

Hvis du vil have inspiration til, hvordan en terrasse kan laves, så kan du læse mere her: https://www.kun-terrasser.dk/. Du vil også opleve, hvordan du kan få din terrasse overdækket, hvis du ønsker at kunne bruge den, selv når det regner. 

 

Flere nyheder